Uw Elektrische Auto Opladen Met Of Zonder Oplaadpas

UW SELECTIE AANPASSEN

Auto:
Auto snelladen:
Nee
Mobility Mix:
Nee
Laden buiten NL:
Nee
Gegevens wijzigen

SELECTEER ELEKTRISCHE AUTO

Eenvoudig online laadpassen vergelijken. Selecteer het merk en model auto dat u wilt gaan opladen en bekijk welke laadpas de goedkoopste optie voor u is.

SNELLADEN

De gekozen auto kan worden opgeladen middels snelladen. Wil je een laadpas waarmee je ook kunt snelladen? Hoe vaak per jaar verwacht je te gaan snelladen?

Wilt u uw auto snelladen?

TOELICHTING

Hoeveel kilometer wil je per jaar elektrisch gaan rijden (inschatting)? Let op, een plug-in hybride rijdt ook een deel niet-elektrisch kilometers.

AANTAL ELEKTRISCHE KILOMETERS

KM

MOBILITY MIX

Dient de laadpas geschikt te zijn voor Mobility Mix?

AANTAL ELEKTRISCHE KILOMETERS


BUITENLAND

Alle laadpassen zijn bruikbaar in Nederland. Wil je ook in het buitenland kunnen laden?

AANTAL ELEKTRISCHE KILOMETERS


Gebruik

Leverancier

Uw elektrische auto opladen met of zonder oplaadpas

U bent van plan een hybride, plug-in hybride of volledig elektrische auto te kopen. Echter vraagt u zich nu af waar u uw auto kunt opladen. Er zijn 3 verschillende laadpunten:

1.       Een laadpaal voor privé gebruik, bijvoorbeeld voor bij u thuis of op uw werk.

2.       Een snellaadpaal.

3.       Een publieke laadpaal.

 

Voor het gebruik van uw privé laadpaal heeft u geen laadpas nodig. U hoeft daardoor ook geen abonnement af te sluiten. Voor het gebruik van een snellaadpaal en een publieke laadpaal heeft u echter wel een laadpas nodig. Deze laadpalen zijn eigendom van de gemeente, en u dient te betalen voor het gebruik hiervan. Het kan erg verschillen hoe snel uw accu oplaad bij het gebruik van uw privé oplaadpaal. Soms kan het laden bij uw privé oplaadpaal wel 8-10 uur duren. Bij een publieke laadpaal hebt u gemiddeld 4 uur nodig voor een volle accu. Bij een snellaadpaal is het zelfs mogelijk dat u in 30 minuten weer een volle accu heeft. U kunt in ons filter kijken of uw auto kan snelladen. Lees hier de ontwikkelingen betreffende bijtelling voor elektrisch rijden in 2017.

car2go elektrisch laden

 

Waar kan ik oplaadpalen vinden?

In Nederland zijn er op dit moment ongeveer 9.000 publieke laadpunten die 24 uur per dag beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er in Nederland op dit moment ook ongeveer 15.000 semi-publieke oplaadpunten, deze zijn beperkt beschikbaar. Tenslotte zijn er ongeveer 500 snellaadpunten in Nederland. Het aantal publieke en snellaadpunten neemt elk jaar fors toe. Ook is er een app beschikbaar voor Android en Apple om een oplaadpunt bij u in de buurt te vinden. Daarnaast kunt u hier alle oplaadpunten in Nederland vinden. Zowel de app als de website geven aan of dit oplaadpunt beschikbaar is en wat voor oplaadpunt het is. In ons filter kunt u ook vergelijken wat voor u de goedkoopste laadpas is.

 

08 September, 2016 | Admin
Loading

Add Comment