Over ons

UW SELECTIE AANPASSEN

Auto:
Auto snelladen:
Nee
Mobility Mix:
Nee
Laden buiten NL:
Nee
Gegevens wijzigen

SELECTEER ELEKTRISCHE AUTO

Eenvoudig online laadpassen vergelijken. Selecteer het merk en model auto dat u wilt gaan opladen en bekijk welke laadpas de goedkoopste optie voor u is.

SNELLADEN

De gekozen auto kan worden opgeladen middels snelladen. Wil je een laadpas waarmee je ook kunt snelladen? Hoe vaak per jaar verwacht je te gaan snelladen?

Wilt u uw auto snelladen?

TOELICHTING

Hoeveel kilometer wil je per jaar elektrisch gaan rijden (inschatting)? Let op, een plug-in hybride rijdt ook een deel niet-elektrisch kilometers.

AANTAL ELEKTRISCHE KILOMETERS

KM

MOBILITY MIX

Dient de laadpas geschikt te zijn voor Mobility Mix?

AANTAL ELEKTRISCHE KILOMETERS


BUITENLAND

Alle laadpassen zijn bruikbaar in Nederland. Wil je ook in het buitenland kunnen laden?

AANTAL ELEKTRISCHE KILOMETERS


Gebruik

Leverancier

Laadpasvergelijken.nl is een van de eerste vergelijkingswebsite voor laadpassein Nederland. Wij zijn opgericht omdat wij noodzaak zien de markt van laadpassen transparant te maken. Daarom zijn wij van zelfsprekend onafhankelijk en zijn we vanaf het eerste uur op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van elektrisch laden, laadpassen en oplaadpalen.

 

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Deze voertuigen moeten worden opgeladen met elektriciteit. Opladen kan thuis en/of onderweg. Indien u onderweg uw auto of motor moet opladen doet u dit bij openbare laadstations, waar een laadpas voor nodig is. Zonder laadpas is laden niet mogelijk. De tarieven en voorwaarden die laadpasaanbieders hanteren lopen ver uiteen en het is voor de consument lastig te bepalen welke laadpas bij hun laadgedrag past. 

 

De vraag naar laadpassen en aanverwante informatie neemt enorm toe. Voor consumenten is het echter niet altijd duidelijk welke laadpassen er verkrijgbaar zijn en welke laadpas het beste bij uw situatie past. Wij brengen hier verandering in, bij ons kunt u alle laadpassen met elkaar vergelijken en zien wat de kosten en voorwaarden van elke laadpas zijn.   

 

 

Missie

Onze missie is consumenten onafhankelijk informeren over laadpassen. Door middel van een objectieve vergelijking willen wij u helpen de laadpas te vinden die het best bij uw situatie past. Vervolgens brengen wij u in contact met de bedrijven die deze laadpassen aanbieden.

 

Visie

Laadpasvergelijken.nl streeft ernaar elke consument die dit wenst te informeren over het aanbod aan laadpassen en prijzen. Wij brengen consumenten met bedrijven in contact en maken wij het aanschaffen van een laadpas transparant waardoor de consument precies weet welke laadpas de juiste is voor zijn of haar sitiuatie. Onze vergelijking is 100% objectief. Ons voornaamste belang is de consumenten te helpen en bij te staan in het maken van de beste keus.